Se alla

Liberalernas valsedel till kommunvalet spikad

Stefan Krstic toppar Liberalerna Eskilstunas valsedel

Torsdag 13 januari 2022

Liberalerna i Eskilstuna höll under onsdagskvällen sitt nomineringsmöte för att fastställa valsedeln för kommunvalet 2022. Efter mötets avslut toppas valsedeln av partiets gruppledare Stefan Krstic följt av Erika Rydja Sandvik och Camilla Cederlöf.

Inför valet 2022 kommer Liberalernas prioriterade valfrågor handla om förskola och skola, äldreomsorg och tryggheten i kommunen. Alla områdena kräver stora krafttag och investeringar och där partiet kommer att kämpa för att skolelever ska ha rätt förutsättningar för att klara sin skolgång, att människor ska kunna känna sig trygga i sina bostadsområden och att Eskilstunas äldre och funktionsnedsatta har en vardag som de själva kan påverka.

– Jag känner mig oerhört hedrad över förtroendet att få fortsätta vara toppkandidat i kommunvalet för Liberalerna i Eskilstuna. Eskilstuna är en fantastisk stad, men vi har också stora problem. Problem som jag och mina liberala partikamrater kommer arbeta hårt med att få bort så att Eskilstuna framöver kommer vara möjligheternas stad för alla, säger Stefan Krstic (L).

Idag är Stefan Krstic gruppledare för Liberalerna i Eskilstuna och förbundsordförande för Liberalerna Sörmland. Han sitter också i kommunstyrelsen och förskolenämnden. Stefan Krstic kandiderar till kommunfullmäktige för att han vill driva frågor som rör skola, trygghet och äldreomsorg.

– Jag är taggad inför valet där Liberalerna ska gå framåt och jag hoppas kunna driva frågor som är viktiga för den vanliga Eskilstunabon. Det handlar om att ha en skola där elever går ut med godkända betyg, där vi får trygghet på gator och torg och där äldreomsorgen präglas av valfrihet och kvalité. Där har det nuvarande styret inte lyckats, säger Stefan Krstic (L).

På andra plats står Erika Rydja Sandvik, gymnasielärare och vice gruppledare och på tredje platsen står Camilla Cederlöf, ledamot i vård- och omsorgsnämnden och politisk sekreterare.

Liberalernas valsedel beslutades enhälligt av partiets medlemmar.

Liberalernas valsedel till kommunvalet 2022

  1. Stefan Krstic
  2. Erika Rydja Sandvik
  3. Camilla Cederlöf
  4. Johan Graff Andersson
  5. Eva ”Bam” Karlsson
  6. Jan Svensson
  7. Kristina Fagerkvist
  8. Thomas Stääv
  9. Elisabeth Rytterström
  10. Tom Larsson
  11. Ulla Jilsmo
  12. Per-Olof Eriksson
  13. Märit Zettervall Svensson
  14. Camilla Rosencrantz
  15. Lars Gihl
  16. Alexander Berglund
  17. Victor Claesson
  18. Lahja Molin
  19. Niklas Frykman

Kontakt

Stefan Krstic
Gruppledare för Liberalerna i Eskilstuna
Stefan.Krstic@eskilstuna.se
073 740 84 42