Se alla

Liberalerna i Eskilstuna presenterar sitt valmanifest

Måndag 3 september 2018

Pressmeddelande 2018-09-03

 

Liberalerna presenterar idag sitt valmanifest för kommande7 mandatperiod i Eskilstuna kommun.

– Vi sätter skolan först, för det finns inget viktigare än att alla barn får en bra start i livet. En bra skola är grunden till allt. Vi vill kraftigt höja lönerna för förskollärare, lärare och personal inom elevhälsa. Vi vill avlasta dessa yrken med olika former av assistenter och mentorer. Vi vill återställa tilläggsbeloppet för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, säger Liberalernas toppkandidat i kommunen Stefan Krstic.

I Liberalernas valmanifest har partiet valt att betona skolan, men fler ämnen finns även presenterade såsom trafik, integration, trygghet, äldreomsorg och LSS.

– Eskilstuna brottas med flera problem. Vi har en stor trafikinfarkt i staden som leder till stora bilköer. Vi har en integration som borde funka bättre. Vi har en äldreomsorg där personal stressar och där det inte finns någon valfrihet i äldreomsorgen. Vi ser att personer i behov av LSS har det tufft. Vi ser att många känner sig otrygga i Eskilstuna. Liberalerna är ett brett parti med en bred politik som är redo att tackla Eskilstunas utmaningar, säger Stefan Krstic.

Klicka på länken nedan för att läsa valmanifestet:

Liberalerna_Eskilstuna_Valmanifest