Se alla

Liberalernas i Eskilstunas budget för 2023

Måndag 19 december 2022

Eskilstuna är en fantastisk stad. Där friheten växer, där kan människor växa och drömma och ibland göra drömmarna till verklighet. Tack vare Liberalernas valfrihetsreformer på riksplan kan man idag välja skola och vårdcentral i Eskilstuna. Tack vare starka trygghetssystem finns det skydd som gör att du landar mjukt den dag något händer i livet. 

I Eskilstuna får inte alla samma chans att lyckas. Alltför många barn lämnar grundskolan och gymnasiet utan behörighet att studera vidare och riskerar att hamna långt ifrån arbetsmarknaden. Det handlar mycket om att gå i en bra skola med duktiga lärare för att kunna nå sin fulla potential. En del vill bli arkitekter, andra vill bli byggarbetare. I Liberalernas Eskilstuna får alla plats i samhällsbygget. 

I Liberalernas Eskilstuna ska alla ges möjlighet att kunna forma sina liv, få möjlighet till en trygg uppväxt och en trygg framtid. Fler barn behöver få se sina föräldrar gå till jobbet. Jobb ska därför gå före bidrag. Liberalerna förordar därför att alla som är arbetslösa ska göra allt de kan för att komma i arbete eller utbilda sig för att göra sig anställningsbar på arbetsmarknaden. 

Årsplan Liberalerna Eskilstuna 2023