Se alla

Krstic toppar Liberalernas kommunlista

Pressmeddelande Liberalerna Eskilstuna

Tisdag 9 januari 2018

Stefan Krstic (L)

Stefan Krstic toppar Liberalernas lista i Eskilstuna kommun inför valet 2018. Det beslutade nomineringsmötet enhälligt igår kväll.

– Jag känner mig hedrad att ha fått medlemmarnas förtroende att toppa listan inför kommunvalet. Jag är glad och taggad att driva en valrörelse där Liberalerna ska gå kraftigt framåt i valet, säger Stefan Krstic (L).

Idag sitter Stefan Krstic i kommunfullmäktige och är politisk sekreterare. Till vardags jobbar han på Fazer Bageri och pluggar på juristprogrammet i Stockholm. Stefan kandiderar till kommunfullmäktige för att han vill driva frågor som rör jobben, skolan och trygghet.

– Om jag får förtroendet hos väljarna kommer jag att driva frågor som är viktiga för Eskilstuna. Det handlar om att få fler i arbete, att Eskilstuna ska ha Sveriges bästa skola, att det ska vara tryggt på gator och torg i Eskilstuna, säger Stefan Krstic (L).

– Skatten i Eskilstuna måste sänkas. Eskilstuna sticker ut bland jämförbara kommuner i högt skattetryck och det funkar inte långsiktigt. Fler hårt arbetande människor i Eskilstuna måste få mer pengar kvar i plånboken genom att skatten sänks, säger Stefan Krstic (L).

På andra plats står Erika Rydja Sandvik, lärare och andre vice ordförande i vård- och omsorgsnämnden och på tredje platsen står Niklas Frykman, riksdagskandidat och Liberalernas nuvarande gruppledare.

Hela listan :

  1. Stefan Krstic
  2. Erika Rydja Sandvik
  3. Niklas Frykman
  4. Helen Wretling
  5. Peter Harich
  6. Maria Buco
  7. Diyar Alis
  8. Alexander Nemeth
  9. Jan Svensson
  10. Irja Hökås
  11. Jenny Dunberg
  12. Linus Björk
  13. Aza Safari
  14. Ulla Jilsmo
  15. Mikael Eriksson
  16. Johannes Mattisson
  17. Thomas Stääv
  18. Anitha Wretling
  19. Per-Olof Eriksson
  20. Lahja Molin
  21. Gert Johansson
  22. Elisabeth Rytterström
  23. Victor Claesson
  24. Richard Karlsson
  25. Christer Kax Sundberg